Blijven dromen, of nu GEWOON DOEN!

In 5 bewezen stappen naar impact en klanten

Online interactieve workshop dinsdag 21 mei om 13.30 uur (duur 2,5 uur)

In mijn GRATIS online workshop leer ik je stap voor stap wat nodig is om een stevige basis neer te zetten van jouw bedrijf én klanten aan te trekken – op een manier die bij je past. Een stappenplan dat ik gebruik voor mijn klanten en heb gebruikt om mijn nieuwe bedrijf binnen een paar maanden van 0 naar 10.000 euro per maand te krijgen.​

Het is tijd

voor JOU

Je bent een vrouwelijke ondernemer en heb het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven. De laatste jaren heb je jezelf weggecijferd voor anderen, je gezin, je werk, zelfs je eigen business, maar je voelt dat het tijd is om aan jezelf te denken.

Je barst van de ideeën, hebt grootse plannen en droomt er al langer van om een serieus eigen bedrijf op te bouwen? Een bedrijf waar je écht impact maakt op de levens van anderen, waar je onder jouw eigen voorwaarden werkt en waarmee je VET geld verdient.

 

Alleen je loopt vast

Je blijft hangen op geen of een te lage omzet.

 

Je hebt de eerste stappen gezet, maar het gaat nog niet zo vlot. Je vindt het lastig om aan klanten te komen. Om je heen spreek je ondernemers die aangeven dat zij de ene na de andere klant binnenhalen. Jouw agenda is leeg. Je hebt geen of te weinig aanmeldingen voor jouw traject, je workshop, je training.

De onzekerheid slaat toe

“Waarom lukt het mij niet?”

Zo erg zelfs, dat je sociale media ontvlucht, want daar zie je alleen succesverhalen langskomen. Terwijl jij onderaan de streep nog steeds niet voldoende overhoudt om jouw financiële verantwoordelijkheid te dragen en jouw dromen te laten uitkomen.

Je snapt er niets van. Je werkt keihard. Maar intussen verlies je het geloof in je bedrijf én in jezelf.

“Waarom lukt het niet?”, spookt overdag, maar inmiddels ook ’s nachts door je hoofd. Je weet het niet meer.

Het wordt tijd om jouw dromen om te zetten naar concrete, maar vooral slimme acties. Acties die klanten opleveren. Je wilt niet langer aan de zijlaan staan.

Je neemt het besluit: je gaat het nu GEWOON DOEN.

“Maar hoe dan?’, hoor ik je denken.

In mijn GRATIS online workshop leer ik je stap voor stap wat nodig is om een stevige basis neer te zetten van jouw bedrijf. Een stappenplan dat ik gebruik voor mijn klanten en heb gebruikt om mijn nieuwe bedrijf binnen een paar maanden van 0 naar 10.000 euro per maand te krijgen.​

“Angst wordt genezen door actie.

 

Actie zorgt voor resultaat.

 

Resultaat zorgt voor vertrouwen.

 

Door vertrouwen verdwijnt angst”

 

Dus wil jij een serieus bedrijf opbouwen?

Een vliegende start maken?

En wil je dit samen doen met iemand die al meer dan 15 jaar succesvol onderneemt? ​

 

Meld je dan aan voor mijn online workshop “Blijven dromen, of nu GEWOON DOEN!”. Het is GRATIS. En ik leer je in 5 stappen hoe jij direct al klanten aantrekt, omzet haalt en impact maakt op de levens van anderen. 

NA DE WORKSHOP GA JE NAAR HUIS

met een volle rugzak met

 

Hoe jouw WHY ervoor zorgt dat jouw dromen uitkomen.

Waarom jouw ideale klant de sleutel tot succes is.

Welk aanbod je zou moeten hebben om direct omzet te maken.

Hoe je ervoor zorgt dat jouw klant JA zegt tegen jou en jouw aanbod.

Welke slimme acties je kunt zetten om jouw omzetdoel voor de komende maanden te halen.

 

De workshop is interactief, dus je kunt al jouw vragen stellen. Verder krijg je van tevoren een aantal opdrachten en een digitaal werkboek waarmee ik je groots laat dromen en doen. Je gaat van dromen naar GEWOON DOEN, met als resultaat meer klanten, meer omzet, en meer impact op de levens van anderen.

 

 

 

 

 

JE GAAT VAN DROMEN, NAAR GEWOON DOEN

 

met als resultaat meer klanten, meer omzet, en meer impact op de levens van anderen.

 

Wil je dit?

 

Doe dan mee. En maak een kick-start met jouw bedrijf.

 

Meld je dan aan voor mijn online workshop “Blijven dromen, of nu GEWOON DOEN!”. Het is GRATIS. En ik leer je in 5 stappen hoe jij direct al klanten aantrekt, omzet haalt en impact maakt op de levens van anderen. 

Datum: dinsdag 21 mei

Tijd: 13.30 – 16.00 uur

Plaats: online via Zoom

 

De interactieve workshop

is iets voor jou als …

 

  • Je een vrouwelijke ondernemer bent van 45+ die vastbesloten is om haar plek te pakken, zowel in haar bedrijf als in het leven, en klaar is om een serieus bedrijf op te bouwen, maar niet weet welke eerste stappen je moet zetten.
  • Je kinderen (binnenkort) de wijde wereld intrekken en je plotseling beseft dat het nu echt jouw tijd is om je volledig te richten op jouw eigen dromen en ambities.
  • Je niet weet hoe je aan klanten komt en nog geen steady omzet van 2500 à 3000 euro per maand.
  • Je bereid bent om stappen buiten je comfortzone te zetten, zelfs als dit eng voelt, omdat je echt verandering wilt zien in je leven en bereid bent om daarvoor te werken.

 

 

  • Je niet alleen je eigen droomleven wilt leiden, maar ook financiële onafhankelijkheid wilt bereiken en een positieve impact wilt hebben op de levens van anderen.
  • Je op zoek bent naar heldere strategieën en concrete stappen om je bedrijf te laten groeien en geld te verdienen op een manier die bij jou past.
  • Je al tijdje onderneemt en keihard werkt, maar je nog steeds niet de gewenste omzet uit al jouw inspanningen haalt. Er zelfs maanden zijn dat je jezelf geen salaris kunt uitbetalen.
  • Je een diepe passie voor het helpen van anderen en een schat aan kennis, ervaring en oplossingen hebt die je wilt delen. Alleen je mist nog een concreet plan om die passie om te zetten in daadwerkelijke klanten.
100% commitment is the key to success

HEY, NICOLE HIER!

 

Online business mentor, zakelijke doorpakker, aanjager & jouw grootste fan

 

 

Als Business Mentor met meer dan 15 jaar ondernemers- en 56 jaar levenservaring leer ik vrouwelijke ondernemers, 45+, die het besluit genomen hebben om een serieus bedrijf op te bouwen, maar niet goed weten welke stappen ze hiervoor moeten zetten met succesvol te ondernemen met waar ze supergoed in zijn, en waar ze blij van worden.

Zo ontstaat een droombedrijf waarmee ze impact maken op de levens van anderen en VET geld verdienen.

‘VET geld verdienen’ verdient een korte uitleg.

Persoonlijk vind ik nog steeds dat wij als vrouwen ons klein maken. We praten over bedrijfje, vinden het lastig om hogere prijzen te vragen, en praten niet over onze grootse dromen en ambities. Vaak komt dit door angsten, onzekerheden, en belemmerende overtuigingen vanuit het verleden.

Mijn visie is een wereld waarin vrouwen hun kwetsbare kant en onzekerheden omarmen en accepteren, obstakels overwinnen en hun dromen en ambities uitspreken en waarmaken. Door samen te bouwen aan een financieel gezond bedrijf, waarbij zij doen wat zij het allerleukste vinden en ook het beste in zijn, ontstaat er een droombedrijf, en droomleven.

WOORDEN

die raken

De workshop “blijven dromen of gewoon doen” was heel inspirerend. Nicole is een gedreven en enthousiaste onderneemster waar je energie en goede inzichten van krijgt. Ik beveel Nicole van harte aan, buiten het krijgen van een goed zakelijk advies is het ook nog eens een heel leuk mens. De impact die ze maakt werkt aanstekelijk en is een mooie drijfveer.

Ivonne Kemmeren | salesprofessional

Ik volgde bij Nicole de workshop ‘blijven dromen, of nu GEWOON DOEN’
Wat een inspirerende belevenis was dat. Al tijdens deze workshop geeft Nicole zoveel!
Ze vertelt heel enthousiast, stelt de deelnemers vragen waar goed over nagedacht moet worden en geeft dan al direct heel waardevolle tips!
En door haar vragen ging ik al zo nadenken en ging er al zo’n vuurtje aan voor een nieuw plan. Gewoon WAUW!

Carina Vermeij – Van der Heijden | fotograaf

Ik heb bij Nicole de workshop ‘Blijven dromen of nu gewoon doen’ gevolgd. Ik vond het erg fijn dat ik hierbij mocht zijn. Nicole is een leuke vrouw met een energie die erg motiverend is. Ze legt alles heel duidelijk uit. Ik heb er als ondernemer veel goede tips uit gehaald om mee aan de slag te gaan. Mocht je de workshop nog willen volgen, gewoon doen! En zoek je een leuke en no nonsens businesscoach die kennis van zaken heeft en oprecht betrokken is bij jou, neem dan eens contact op met Nicole.

Hester Brandsma | transformatiecoach

 

Ben je klaar om meer klanten aan te trekken op een manier die bij je past?

 

Meld je dan aan voor mijn online workshop “Blijven dromen, of nu GEWOON DOEN!”. Het is GRATIS. En ik leer je in 5 stappen hoe jij direct al klanten aantrekt, omzet haalt en impact maakt op de levens van anderen. 

Dinsdag 21 mei om 13.30 uur (duur 2,5 uur)