Van droom naar werkelijkheid

Yvette is een van mijn eerste klanten – we werken inmiddels al 10 (!) jaar samen. Het afgelopen jaar lag de focus op het online brengen van haar bedrijf. En door corona, moesten er ineens stappen gemaakt worden.
Yvette’s bedrijf Bare. helpt professionals en leidinggevenden hun kracht te (her)ontdekken met op-maat-gemaakte ontwikkelingstrajecten. Een normaliter goedlopende business. Totdat Corona roet in het eten gooide en workshops, coaching en trainingen werden afgezegd of verplaatst.

De omzet liep terug, en online ondernemen werd ineens noodzaak. Hoewel de ambitie er al langer was, stelde ze door drukte steeds weer andere prioriteiten. Eerlijk is eerlijk: er is altijd wel een reden te vinden om toch maar binnen je comfortzone te blijven – toch?

“Nicole is een aanjager en zal je, of je het nu leuk vindt of niet, altijd stimuleren om kwaliteit te leveren en te doen wat je belooft. Dat is wat in mijn beleving een goede businesspartner doet.”

Nadat we flink wat twijfels uit de lucht hebben gehaald, hebben we ons samen kei-hard ingezet om deze ambitie te realiseren. Met de online training van Bare. kunnen mensen namelijk vast kennismaken met haar ontwikkelingstrajecten. Kunnen ze de effecten van haar methodes en technieken ervaren. Laagdrempelig, en vanuit huis.

Hoewel ze de training in haar hoofd al helemaal had uitgewerkt, zorgde een gebrek aan specifieke skills, tijd en energie ervoor dat ze deze niet alleen op poten kreeg. De inhoud van haar training was geen probleem: het was nu eenmaal haar expertise. Maar de marketing, de techniek, de teksten…

Ze had wel wat beters te doen.

Wij niet.

Dus hebben we samen een blauwdruk voor haar training gemaakt, de trainingsomgeving ingericht, geholpen met de promotie en de lancering gerealiseerd.

En guess what? Ze draait op dit moment haar eerste pilot met 10 (!) deelnemers – en heeft haar investering al bijna terugverdiend.

Hoe Yvette zich hierbij voelt?

“Bij mij bestond al een tijdje het plan om een online training te ontwikkelen. Als aanvulling op het bestaande aanbod dat ik als coach en trainer heb, maar ook om nieuwe doelgroepen te kunnen aanspreken. Door corona en het wegvallen van live momenten, is deze behoefte in een stroomversnelling gekomen. Nicole en haar team hebben mij niet alleen geholpen om daadwerkelijk de training neer te zetten maar ook door mij het nodige zetje te geven om gewoon te starten. Doordat ik de hele technische realisatie kon loslaten, kon ik me bezighouden met dat wat ik kan en leuk vind, namelijk de inhoud. De rest werd geregeld. Ook toen het even spannend was met de livegang waren ze er om problemen op te lossen en met mijn klanten te communiceren. Daar was ik enorm blij mee.

Nicole is een aanjager en zal je, of je het nu leuk vindt of niet, altijd stimuleren om kwaliteit te leveren en te doen wat je belooft. Dat is wat in mijn beleving een goede businesspartner doet.

Ik ben blij met mijn online training en kan nu deze eenmaal staat verder gaan finetunen. Uiteraard samen met Bureau 2Join!”

Bare. – Yvette Storer

Yvette is blij. Wij zijn blij.

Nu hebben we een ambitie: nog meer ondernemers als Yvette blij maken met een succesvolle stap van offline naar online. Wil jij dit nu ook? Stuur me dan gerust een mail dan maken we direct een afspraak!