Wil jij groeien met jouw bedrijf?
Ik help je graag op weg!

Wil jij groeien
met jouw bedrijf?
Ik help je graag
op weg!

 

Ik wil je leren kennen!

Mijn werk, en dat van jou waarschijnlijk ook, vindt voornamelijk online plaats. Reuze efficiënt en effectief, maar dat neemt niet weg dat ik af en toe graag eens live een kop koffie met je drink. Een echte ontmoeting, bijvoorbeeld bij de start van onze samenwerking of tijdens een tussentijdse evaluatie, vind ik heel belangrijk.

Daarnaast ben ik geinteresseerd in je verhaal, van je bedrijf, maar ook van jou. Waarom je doet wat je doet. Want mensen maken het verhaal van een organisatie. Vertel me jouw verhaal en we gaan samen kijken of we jouw dromen werkelijkheid kunnen maken. Zin in een afspraak? Ik hoor heel graag van je!

Stuur een e-mail naar: info@bureau2join.nl