Business School

Reis in jouw stijl – word je eigen Business Icoon

(Her)ontdek de hidden gems in jezelf en krijg praktische (reis)tips en begeleiding van 25+ ervaren professionals. Trek een spectaculaire eindsprint in 2023 en maak een vliegende start in 2024. Geheel in JOUW eigen stijl.

(Her)ontdek de hidden gems in jezelf en krijg praktische (reis)tips en begeleiding van 25+ ervaren professionals. Trek een spectaculaire eindsprint in 2023 en maak een vliegende start in 2024. Geheel in JOUW eigen stijl.

Ondernemen is één grote ontdekkingsreis en jij bent je eigen reisleidster. Helaas kan bagage uit het verleden én het heden soms (onbewust) zorgen voor obstakels op de weg. En met al die wegen die naar Rome leiden, is het vaak lastig om je EIGEN weg te vinden.

Het is de kunst om de weg te kiezen die het beste bij JOU past én vervolgens volop van je mooie reis te genieten – als je eigen Business Icoon. Rome – en al je andere droombestemmingen – zijn dan in no-time binnen handbereik!

Ga terug naar jouw diepste verlangens en omarm jouw unieke talenten. Bepaal jouw belangrijkste doelstellingen voor de laatste maanden van het jaar en maak een strategisch plan dat écht bij je past.

Luister tijdens een wandeling door het bos, vanaf de bank in je huiskamer of vanuit je hangmat of strandstoel in het buitenland naar inspirerende masterclasses van 25+ ervaren  ondernemers en mentoren. Maak je inzichten concreet met behulp van leuke vragen en opdrachten in het Business Travel Journal.

 

Ontdek én omarm jouw hidden gems en durf écht te groeien

Met masterclasses over spiritualiteit, identiteit, human design, persoonlijke groei, vitaliteit en bewustzijn.

Pak jouw plek en maak jezelf zichtbaar – vol trots en in jouw stijl

Met masterclasses over (personal) branding, positionering, styling, copywriting, storytelling en visuele identiteit.


Maak een strategisch plan voor een reis vol (financiële) vrijheid

Met masterclasses over financiën, subsidies, juridisch zaken, ondernemen, boekhouding en de ondernemende mindset.


Leer je plan te implementeren en geniet van jouw ondernemersreis!

Met masterclasses over marketing, sales, website, social media, contentplan, delegeren, podcast en events.

Trek een spectaculaire eindsprint in 2023 en maak een vliegende start in 2024. Koop hier je VIP kaart voor slechts 47 euro exclusief btw en houd tot 31 december 2023 toegang tot ALLE masterclasses, BONUS workshops, de community en de hotseat sessies. 

Je kunt tot en met december 2023 deelnemen aan de Business School voor een bedrag van 47 euro exclusief btw. Je steunt hiermee het goede doel: Melania. Je krijgt toegang tot  meer dan 25+ inspirerende online masterclasses, hotseatsessie, en als BONUS kun je meedoen met 4 live workshops.

Trek een spectaculaire eindsprint in 2023 en maak een vliegende start in 2024. Koop hier je VIP kaart voor slechts 47 euro en houd tot 31 december 2023 toegang tot ALLE masterclasses, BONUS workshops, de community en de hotseat sessies.

Volop vooruit!

Samen met andere ambitieuze onderneemsters

Je kunt tot en met december 2023 deelnemen aan de Business School voor een bedrag van 47 euro exclusief btw. Je steunt hiermee het goede doel: Melania. Je krijgt toegang tot  meer dan 25+ inspirerende online masterclasses, hotseatsessie, en als BONUS kun je meedoen met 4 live workshops.

 Luister ze allemaal of kies voor de masterclasses die voor jou het meest interessant zijn – direct of op een moment dat het jou uitkomt.

In het Business Travel Journal kun je aantekeningen maken, vragen beantwoorden en inzichten concreet opschrijven. Zo wordt jouw reis  steeds duidelijker en completer en kun je heel gericht jouw routekaart uitstippelen voor de volgende stap in je ondernemersreis.

 

Een Business Travel Journal

 

Ontvang een digitaal Business Travel Journal waarin je jouw inzichten en learnings per masterclass kunt vastleggen.

 

25+ masterclasses

 

Luister naar 25+ inspirerende masterclasses. De opnamen zullen op ons eigen platform gepubliceerd worden.

 

De Audrey Hepburn Community

 

Dé plek om jouw business vragen te stellen, en je te verbinden met andere ondernemers.

 

Eigen hotseat moment

 

In 15 minuten ontdek je nieuwe perspectieven, creatieve oplossingen, waardevolle inzichten en suggesties.

Wat levert de Business School op?

(Her)ontdek jouw diepste verlangens, jouw ware kern en grootste dromen. Vind en kies de weg die echt bij jou past en geniet volop van je ondernemersreis.

Voel je aangemoedigd en word nog enthousiaster over je plannen. Breid je netwerk uit met gelijkgestemde en interessante ondernemers.

Word volop geïnspireerd en ontvang duidelijke handvatten om concrete plannen te maken én uit te voeren in het laatste kwartaal van het jaar.

Krijg praktische tips & tricks waar je echt wat aan hebt en die je direct toe kan passen in jouw dagelijks leven en je business.

Ervaar groei op diverse vlakken: zowel zakelijk als persoonlijk. Verdiep en verbreed je kennis en ontdek wat er nodig is voor meer voldoening en een ‘rijker leven’.

Koop hier je VIP kaart voor de Business School en betaal slechts 47 euro exclusief btw

En je krijgt tot 31 december 2023 toegang tot 25+masterclasses, de BONUS live workshops, mastermind sessies, en de community.

Met een deel van de opbrengsten van de Business School ondersteun ik Stichting Melania. Melania streeft naar een beter bestaan voor vrouwen in ontwikkelingslanden, en de gemeenschap waarin zij wonen. Daarom ondersteunt Melania al honderd jaar ondernemende vrouwen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. En ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Wil jij hier ook aan bijdragen? Koop dan hier je VIP kaart voor de Business School en steun automatisch dit mooie doel.

Voor wie

Eigenwijze onderneemsters met een mooie missie

Je bent een ambitieuze onderneemster met lef, een mooie missie én je bent een tikkeltje eigenwijs. Je bent al een tijd bezig met je ondernemersreis en je bent goed in wat je doet. Dit zie je terug in je resultaten en dat hoor je van klanten.

Graag zou je de onderneemster in jezelf nóg meer omarmen en flinke stappen vooruit zetten. Maar, zoals iedereen, loop ook jij soms tegen obstakels en onzekerheden aan. Hierdoor lijkt je bedrijf soms achter te blijven op jouw ontwikkeling en ambities.

Je zou graag de basis – de kern – steviger neerzetten en een goede doordachte strategie ontwikkelen, zodat je daarna vol vertrouwen stappen kunt zetten – op de weg die écht bij je past. Je wilt groeien, meer impact maken én volop genieten van een ‘rijker’ leven.

Door wie

Nicole van Zetten & Co – van Bureau 2Join

Ik ben Nicole van Zetten, online business mentor & strateeg, zakelijke doorpakker, aanjager en jouw grootste fan. Ik ben ervan overtuigd dat ondernemen het beste gaat – en het meeste oplevert – wanneer je dit doet vanuit jouw eigen waarden, kracht en persoonlijkheid.

In samenwerking met co-creators en coaches, help ik onderneemsters opnieuw in contact te komen met hun essentie. Met een liefdevolle schop onder hun kont moedig ik ze aan hun meeste authentieke zelf te omarmen en hun plek te ownen binnen hun vakgebied.

Samen met mijn team van merkstrategen, copywriters, ontwerpers, marketeers, technici en leerexperts, help ik onderneemsters vervolgens de groei door te maken waarnaar zij verlangen. Met 1-op-1 en groepsbegeleiding en resultaatgerichte groeitrajecten.

De Business School wordt mogelijk gemaakt door deze geweldige ondernemers:

Flip en Chella

Chella Valkering & Flip Varela

Copywriter & designer

Gea Simons

Technisch Business Expert

Sabrina Nijs

Nicole van Zetten

Business strateeg | mentor

Lotte Brouwer

Learning Experience Designer

adine faber

Adine Faber-Versluis

Financieel Expert, Money Mindset Mentor en Human Design Guide

Nassira & Hayet

Facebook ads experts & Marketing strategen

Sabrina Nijs

Sabrina Nijs

The Sales Artist

Marloes Middel

Emoties transformeren tbv persoonlijk en zakelijk succes

Anne-Marije van Riet

Coach & visual storyteller

Raliza Gallegos Ruiz

Imago consultant- en personal brand stylist

Floor Schmeitz

LIBERATING YOUR LAUNCH CODES

r

Lizanne Jacobs

Bedrijfscoach en subsidie-nerd

Carola Rodriques

Spreker, dagvoorzitter, auteur, inspirator & mentor.

Jeanet Bathoorn

VrijheidsOndernemer®, Mastermind Expert, Business Coach en Auteur

Tess Fliers

Spiritueel Business Visionair

Roos Dieleman

Darmexpert

Hilde Jagerman

Lanceren met lef

Donata van der Rassel

Nieuwetijds Uitgever

Danie van Styn

Dé Social Business Mentor

Monica Helbig

Financieel Succes Expert

Marlou Minten

Senior marketeer &
beïnvloedings-psycholoog

Viviane De Laurenzio

Ademcoach

Nathalie Krom-Wormgoor

Co-Owner Business Women Nederland

Anna Bootsma

Hoe je ráke posts schrijft waarmee je eruit springt op social media​

Yesss, count me in voor de Business School 

En je krijgt tot en met 31 december 2023 toegang tot 25+masterclasses, BONUS workshops, hotseat sessies en de community.

Met een deel van de opbrengsten van de Business School ondersteun ik Stichting Melania. Melania streeft naar een beter bestaan voor vrouwen in ontwikkelingslanden, en de gemeenschap waarin zij wonen. Daarom ondersteunt Melania al honderd jaar ondernemende vrouwen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. En ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Wil jij hier ook aan bijdragen? Koop dan hier je VIP kaart.

Vragen?

Hoe lang duren de masterclasses?

Houd rekening met ongeveer een uur per masterclass.

Komen er nog masterclasses bij

Yesss, je krijgt ook nog toegang tot een aantal extra BONUS workshops/masterclasses.

Waar vind ik de masterclasses

De masterclasses worden beschikbaar gesteld op ons eigen platform,  waarop je tevens vragen kunt stellen en met elkaar kunt verbinden.

Partners in crime!

Contact

T Kruisbergseweg 143
7009 BN Doetinchem
KvK 09186979

 

Contact

T Kruisbergseweg 143
7009 BN Doetinchem
KvK 09186979