process,

success needs a process

process,

success needs a process

 

Systematiseer en automatiseer routineklussen

Zo krijg je tijd, kom je eindelijk toe aan ondernemen en ben je klaar om te groeien

 

Je bedrijf staat als een huis. Klanten weten je te vinden, je productaanbod is helder en je boodschap duidelijk. Nu ben je klaar voor the-next-level: meer klanten, meer omzet, meer winst. Maar groeien met je bedrijf is moeilijker dan verwacht, omdat je te weinig tijd hebt om te werken aan een efficiënte organisatie. Je dag wordt namelijk ingevuld door klanten die bellen of mailen, en teamleden die allerlei vragen hebben.  

Realiseer je dat het niet jouw fout is dat jouw bedrijf vastloopt. Het komt – zonder twijfel – door je systemen. Zonder de juiste systemen blijft jouw bedrijf chaotisch en kun je niet groeien. Maar die systemen zijn te fixen. Wil je écht effectief werken, dan moet je zoveel mogelijk systematiseren en automatiseren. Als je daarna de processen goed vastlegt, kan jouw team(lid) het werk doen zoals jij dat wilt.

People | Bureau2Join

 

HOE CREËER JE EEN STEVIG FUNDAMENT VOOR JOUW BEDRIJF?

 

Wil jij een bedrijf dat ook draait zonder jou? Wil jij je alleen nog richten op de dingen waar je energie van krijgt, waar je goed in bent?

Laten we dan samen jouw systemen en processen onder de loep nemen en een aantal aanpassingen doorvoeren. We gaan jouw bedrijf zodanig stroomlijnen dat het zichzelf gaat runnen. Je bedrijf gaat draaien als een geoliede machine. aangestuurd door jouw team van professionals. Een bedrijf dat op rolletjes lopen.

Zo geven wij

jou je vrijheid terug

 

Inzicht

Door het invullen van een inventarisatieformulier krijg je inzicht in de 8 pijlers van jouw bedrijf (Dagelijks management, Financiën, Marketing, Statistieken, Communicatie, Sales, Producten/diensten en Team). Vul de lijst zo nauwkeurig en uitgebreid mogelijk in. Wees eerlijk en kijk kritisch naar je eigen bedrijf. Zie ook de zwakke punten, zodat we daarna samen kunnen bouwen aan jouw groei en succes.

Strategiesessie

We bereiden ons allebei goed voor op de sessie door het inventarisatieformulier uitgebreid in te vullen en door te nemen.

In een strategiegesprek van 45 minuten nemen we de 8 pijlers onder de loep. We bepalen samen welke acties de meeste tijdswinst opleveren en jou weer de vrijheid geven om te gaan ondernemen.

VIP-dag

Binnen één dag lopen we jouw bedrijfsprocessen, software, systemen en structuur door.

Wat werkt, wat niet, wat kan beter? Je loopt weg met een volledige bedrijvenkaart en een actieplan van 90 dagen.

Z

Follow-up

Je krijgt 2 follow-up sessies om ervoor te zorgen dat je jouw doel (een bedrijf dat op rolletjes loopt) bereikt en jij als ondernemer klaar bent voor groei.

Ben je nieuwsgierig 

wat bureau 2join voor je kan betekenen 

 

MELD JE DAN AAN VOOR EEN GRATIS STRATEGIESESSIE

Elke verandering begint met een eerste stap. Meld je nu aan voor een kosteloze strategiesessie. Als jij één van de vijf gelukkigen van deze maand bent, hoor je snel van ons.

“The way to maximize outcome is to focus on the process.”

Toen de stichting op zoek was naar iemand die van ons lesmateriaal een mooie vormgeving wilde maken kwam ik al snel bij Bureau 2Join uit. Het bleek al gauw dat Nicole een heel leger aan experts had. Als er “iets” gebeuren moet, neem ik contact op met haar en koppelt Nicole ons aan een expert. Inmiddels werken wij met een vast team van Bureau 2Join. Op die manier kunnen wij als stichting groeien en sneller resultaten halen in een korte tijd.

Het is een feestje om met Nicole en haar team samen te werken. Nicole denkt vooruit en brengt structuur aan. Er staan nog mooie dingen te gebeuren voor stichting Day for Change en Ondernemende Helden. Ons intern team bestaat uit 7 regiocoördinatoren en gastdocenten. Nu beschikken wij ook over het Bureau 2Join team en dat voelt geweldig!

Karin, Projectleidster Day for Change en Ondernemende Helden

In het begin was er twijfel of we de samenwerking met Bureau 2 Join aan moesten gaan. Als ondernemer maak je soms zoveel kosten, dat je niet altijd meer weet of de investering ook wat oplevert.

Na een eerste oriëntatie waren we gelijk enthousiast. Nicole en Yvonne hadden mooie plannen voor het maken van een funnel en hebben geholpen hier overzicht en structuur in aan te brengen. Het scheelde ons erg veel tijd, waardoor wij ons konden focussen op de klanten. Bovendien hebben we door de samenwerking met hen zelf geleerd hoe we iets overzichtelijk en gestructureerd aan kunnen pakken.

Bureau 2 Join werkt snel, is transparant en denkt erg met je mee als je ergens tegenaan loopt. We hebben erg veel aan de samenwerking gehad en ook na het opzetten van de Funnel nog vaker een beroep gedaan op hun expertise. Ze zijn erg klantgericht en flexibel, we zullen in de toekomst nog vaker een beroep hen doen.

Marloes en Michiel, Leefstijl Online