Meld je aan voor de speciale podcastreeks ‘van Droom naar Bedrijf’

 

Dé 5 bewezen, praktische stappen waarmee je meer impact maakt en vet geld verdient

Speciale reeks 5 podcasts

voor vrouwelijke ondernemers 45+ (to be) die zichzelf en hun business serieus nemen

Heb je een idee maar mis je een helder inzicht in jouw ideale klant, een onweerstaanbaar aanbod, en twijfel je over welke prijs je kunt vragen?

Verlang je naar een helder stappenplan waarmee je niet alleen klanten aantrekt, maar ook geld verdient op een manier die bij jou past. Geen verkooptaal of gedoe, want voor jou draait het om echte verbinding, niet om trucjes.

Begrijp je dat zichtbaarheid cruciaal is, maar je vindt het spannend. Maar, alles in je zegt dat het tijd wordt om je plek te pakken, te gaan shinen. Dus, ben je bereid uit je comfortzone te stappen. Wel vraag je jezelf af hoe.

 

Vraag dan mijn podcastreeks aan!

SPECIALE PODCASTREEKS ‘VAN DROOM NAAR BEDRIJF’ - GRATIS
Voor vrouwelijke ondernemers die zichzelf en hun business serieus nemen. En klaar zijn om impact te maken op de levens van anderen en vet geld te verdienen.

Na het beluisteren van de 5 podcasts (15 minuten per podcast) heb je: ​

  • Helder inzicht in jouw ideale klant en aanbod: Na de masterclass zul je precies weten wie jouw ideale klant is en hoe je een onweerstaanbaar aanbod creëert dat aansluit bij hun wensen en behoeften.
  • Een concreet stappenplan met duidelijke doelen: Na de masterclass zul je een duidelijk stappenplan hebben en heldere doelen die je stap voor stap naar succes leiden. Geen twijfel meer over welke richting je op moet en hoe je daar moet komen.
  • Moedig en zelfverzekerd in zichtbaarheid: Je zult je comfortabel voelen om jezelf en je bedrijf te laten zien aan de wereld. Geen angst meer voor zichtbaarheid, maar een krachtige uitstraling die klanten aantrekt.
  • Vol vertrouwen klanten aantrekken. Na de masterclass zul je niet langer sales ervaren als iets vervelends of opdringerigs, maar juist als een kans om echt verbinding te maken met potentiële klanten. Je zult leren hoe je op een authentieke en waardevolle manier kunt verkopen, waardoor je zelfs plezier en voldoening uit de gesprekken haalt.
  • Klaar om uit je comfortzone te stappen: Na de masterclass zul je klaar zijn om uit je comfortzone te stappen en vol vertrouwen je plek in de markt in te nemen. Je zult weten hoe je angsten kunt overwinnen en actie kunt ondernemen om jouw dromen waar te maken.

“Success doesn’t come to you, you go to it.” 

Marva Collins

Deze podcastreeks is iets voor jou als:

Je een vrouwelijke ondernemer bent van 45+ die vastbesloten is om haar plek te pakken, zowel in haar bedrijf als in het leven, en klaar is om een serieus bedrijf op te bouwen.

Je kinderen (binnenkort) de wijde wereld intrekken en je plotseling beseft dat het nu echt jouw tijd is om je volledig te richten op jouw eigen dromen en ambities.

Je bereid bent om stappen buiten je comfortzone te zetten, zelfs als dit eng voelt, omdat je echt verandering wilt zien in je leven en bereid bent om daarvoor te werken.

Je niet alleen je eigen droomleven wilt leiden, maar ook financiële onafhankelijkheid wilt bereiken en een positieve impact wilt hebben op de levens van anderen.

Je op zoek bent naar heldere strategieën en concrete stappen om je bedrijf te laten groeien en geld te verdienen op een manier die bij jou past.

Je al tijdje onderneemt en keihard werkt, maar je nog steeds niet de gewenste omzet uit al jouw inspanningen haalt. Er zelfs maanden zijn dat je jezelf geen salaris kunt uitbetalen.

Je een diepe passie voor het helpen van anderen en een schat aan kennis, ervaring en oplossingen hebt die je wilt delen. Alleen je mist nog een concreet plan om die passie om te zetten in daadwerkelijke klanten.

Je vastberaden en volledig committed bent om je ondernemersdoelen na te streven, en hier alles aan te geven.

Nicole van Zetten
Business Mentor & – Strateeg

Zakelijke doorpakker, aanjager & jouw grootste fan

 

HI, ik ben Nicole van Zetten. Met oprechte bewondering, enthousiasme en meer dan 15 jaar ondernemers- en 56 jaar levenservaring help ik je de weg vrij te maken naar een groeiend en financieel gezond (online) bedrijf.

Ik leer vrouwelijke ondernemers – over het algemeen 45+ – die het besluit hebben genomen hun plek te pakken – in business, thuis en in de maatschappij – en een serieuze business op te zetten, maar niet weet welke stappen zij hiervoor moeten zetten, succesvol te ondernemen met waar ze supergoed in zijn, en met wat zij het allerleukste vinden. Hierdoor ontstaat een droombedrijf waarmee zij impact maken op de levens van anderen, en vet geld verdienen.

 

 

 

 

Als ervaren ondernemer weet ik dat je identiteit de groei in de weg kan staan. Hogere prijzen vragen, online zichtbaar zijn, jouw visie delen, of je grootse dromen uitspreken? Voor de één een lage drempel, voor mij was het een metershoge muur. Dat muurtje heb ik ondertussen met de grond gelijk weten te maken.

Vanuit mijn eigen ervaringen leer ik je met mijn bewezen stappen een succesvol bedrijf te bouwen – dat bij je past. En help ik je af te rekenen met belemmerende overtuigingen door in actie te komen. Verder maak ik mogelijkheden inzichtelijk en geef strategisch advies. Ik vorm de stok achter de deur en geef je een liefdevolle schop onder je kont om door te pakken – indien nodig. Ik sta dubbel en dwars achter je en loop juichend naast je tijdens deze bijzondere reis.

 

Wil je meer impact maken op de levens van anderen en vet geld verdienen? Vraag dan hier de podcastreeks aan.

SPECIALE PODCASTREEKS ‘VAN DROOM NAAR BEDRIJF’ - GRATIS
Voor vrouwelijke ondernemers die zichzelf en hun business serieus nemen. En klaar zijn om impact te maken op de levens van anderen en vet geld te verdienen.

Contact

T Kruisbergseweg 143
7009 BN Doetinchem
KvK 09186979

 

Contact

T Kruisbergseweg 143
7009 BN Doetinchem
KvK 09186979