plan,

stress less, plan more

plan,

Stress less, plan more

Bereik je doelen

in minder tijd en met meer rust

 

Je bent drukker dan ooit, je to-do lijst wordt alsmaar groter en je rent van de ene naar de andere afspraak. En toch haal je jouw gestelde doelen niet. Om je heen hoor je dat ondernemers tonnen of misschien wel miljoenen verdienen met slechts een paar uur werken per dag. Zij gaan op vakantie zonder zich druk te maken over de ‘zaak’. Hun bedrijf draait gewoon door. Terwijl jij ploetert en probeert te overleven.

Tot nu.

Je wilt nu doorpakken. Je hebt de ambitie om door te groeien naar een next-level bedrijf. Bovendien heb je behoefte aan rust en overzicht. Je wilt niet langer weekenden en avonden werken. Niet langer doodmoe op de bank ploffen en in slaap vallen, terwijl je kinderen om aandacht vragen.

Alleen, hoe krijg je dit voor elkaar?

People | Bureau2Join

Een helder plan gaat je helpen!

  

Geen succes zonder een goed plan. Bureau 2Join helpt je bij het maken van een helder plan. In 1 dag! We geven jou het overzicht terug en helpen je met het omzetten van jouw ideeën en dromen naar concrete doelen. We bepalen samen jouw strategie en vertalen die naar een concreet plan van aanpak met taken, verantwoordelijkheden en deadlines.

Samen. In 1 dag. Een helder plan.

Een goed plan en degelijk taakbeheer zorgen ervoor dat je de gewenste resultaten krijgt, met rust, binnen tijd én budget.

Het kost je één dag!

één dag waardoor alles verandert

Na deze dag heb je:

→ Heldere, eenduidige doelen.
→ Een strategie om deze doelen te realiseren.
→ Een globale jaarplanning met deadlines.
→ Een concreet plan van aanpak voor een kwartaal met daarin taken, verantwoordelijkheden en deadlines op basis van prioriteiten.
→ Duidelijke focus, rust, goed overzicht om er een knallend jaar van te maken.

 

Zo geven wij

jou je vrijheid terug

 

Inzicht

Door het invullen van een inventarisatieformulier krijg je inzicht in de 8 pijlers van jouw bedrijf (Dagelijks management, Financiën, Marketing, Statistieken, Communicatie, Sales, Producten/diensten en Team). Vul de lijst zo nauwkeurig en uitgebreid mogelijk in. Wees eerlijk en kijk kritisch naar je eigen bedrijf. Zie ook de zwakke punten, zodat we daarna samen kunnen bouwen aan jouw groei en succes.

Strategiesessie

We bereiden ons allebei goed voor op de sessie door het inventarisatieformulier uitgebreid in te vullen en door te nemen.

In een strategiegesprek van 45 minuten nemen we de 8 pijlers onder de loep. We bepalen samen welke acties de meeste tijdswinst opleveren en jou weer de vrijheid geven om te gaan ondernemen.

VIP-dag

In de live strategiesessie van 4 uur gaan we aan de slag met het maken van een plan.

Hierdoor krijg je een goed beeld hoe je jouw doelen kunt behalen, wat jouw prioriteiten zijn en waarop je je in de komende maanden gaat focussen.

Z

Stick to the plan

Heb je iemand nodig die ervoor zorgt dat jij de stappen in het plan ook daadwerkelijk
uitvoert? Of wil je de implementatie (deels) uitbesteden?

Neem dan eens een kijkje bij people.

Wij helpen je graag aan een high-level professional of een accountability partner.

Ben je nieuwsgierig

WAT BUREAU 2JOIN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

MELD JE DAN AAN VOOR EEN GRATIS STRATEGIESESSIE

Elke verandering begint met een eerste stap. Meld je nu aan voor een kosteloze strategiesessie. Als jij één van de vijf gelukkigen van deze maand bent, hoor je snel van ons.

Nicole, en haar team Bureau 2Join, heb ik net voor zomer 2017 benaderd en gevraagd of ze mij willen helpen mijn onderneming te laten groeien. Ik had geen betere keuze kunnen maken! Naast alle praktische ondersteuning rondom email-marketing, Facebook-advertenties, website-inrichting en noem maar op, helpt Nicole me vooral bij mijn focus bewaren. En dat is iets wat ik simpelweg in mijn eentje niet voor elkaar krijg.

Mede hierdoor is mijn zichtbaarheid toegenomen, en kan ik steeds beter manifesteren wat ik heel graag neer wil zetten.

Nicole is een fantastische vrouw, met veel humor en een groot (ondernemers)hart. Haar team bestaat uit leuke kundige mensen, die allemaal hun expertise met veel liefde en plezier delen.

MARGO, KIEKEBOE KOMMUNIKATIE

In eerste instantie dacht ik een online business manager niet nodig te hebben, het ging prima, ik werkte hard, maar het was toch leuk?!

Maar nu ik al een paar maanden met Nicole (en haar team) werk, is alles voor mij veranderd. Wow. Ineens heb ik veel meer rust in mijn hoofd. Ons hele bedrijf loopt op rolletjes. Ik kan mij focussen op het werk aan ons bedrijf dat ik het allerleukste vind.

En… het klinkt gek, want terwijl ik minder werk, tillen we ons bedrijf naar een hoger niveau. Ik werk veel efficiënter, we creëren samen veel meer in kortere tijd. En de tijd die ik over heb kan ik spenderen met mijn kinderen, man, vrienden en familie. Heerlijk! Ik zou elke ondernemer die wil groeien met haar business een online business manager aanraden. 

NICOLE, ITM THAI-HAND

Ik had niet gedacht dat mij zoveel uit handen genomen kon worden. Hoe relaxed om Sharon bij ons team te hebben die alles vanuit een helikopterview bekijkt, structuur aanbrengt, waar nodig op de rem trapt en ons bij de les houdt. Heerlijk om niet meer zelf alles operationeel te hoeven doen maar me lekker bezig houden met datgene waar ik het meest blij van word. Ik zou niet meer anders willen!

DEBBIE, LOÏS LEE