people,

together everyone achieves more

people,

together everyone achieves more

Word jij geleefd door je bedrijf

en heb je moeite om er (weer) grip op te krijgen?

 

Dan is het tijd voor een high-level professional, een Online Business Manager of zelfs jouw eigen dreamteam!

Herken je je hierin?

→ Je maakt lange dagen en bent zelfs in het weekend druk met de ‘zaak’.
→ Je hebt weinig tijd voor je gezin, familie, vrienden, hobby’s en sporten.
→ Je bent moe en gestrest en vraagt je af hoelang je dit nog volhoudt.
→ Je hebt geprobeerd werkzaamheden uit te besteden, maar het werkte niet.

Teamleden doen het niet op jouw manier, dus doe je het liever zelf. Zo hoef je tenminste niet continue werk te controleren en brandjes te blussen.

Je bent niet de enige. Veel ondernemers voelen hetzelfde en vragen zich af waarom alle inspanningen onder de streep niets opleveren. Weet dat het anders kan!

People | Bureau2Join

stel je voor dat

→ Jij alle operationele werkzaamheden kunt overdragen;
→ Jij aan een bedrijf bouwt waarin je misbaar bent;
→ Jij een teamlid of team hebt dat zelfsturend werkt en grotendeels onafhankelijk is van jou bij het nemen van beslissingen;
→ Jouw team ervoor zorgt dat de dagelijkse operatie als een geoliede machine werkt en jij de grip weer terugkrijgt;
→ Jij weer al jouw creativiteit kunt inzetten om jouw bedrijf te laten groeien;
→ Jouw life-work balance weer in balans is;
→ Jij 80% van jouw tijd bezig kan zijn met nieuwe strategieën, plannen voor de toekomst, structurele verbetering en groei.

Wat zou dit doen met jouw leven?

En wat zou dit doen met de groei van jouw bedrijf?

Door werk te delegeren aan een high-level professional en/of een goed presterend team, krijg jij tijd om te werken aan de groei van jouw bedrijf.

Bouw een

geweldig online team

Een succesvol team bouwen kost tijd. Veel tijd. Want waar vind je teamleden met die expertises die jij zoekt? Welke teamleden passen bij jou en bij jouw werkwijze. En ook bij elkaar? Welke teamleden zorgen ervoor dat jij niet dagelijks op de werkvloer aanwezig hoeft te zijn? Wie geeft jou de vrijheid om te ondernemen waar en wanneer je wilt?

Een team dat werkt voor jou

Bureau 2Join matcht jou met een high-level professional of bouwt het online team dat jij nodig hebt. Heb je al een team dat een upgrade nodig heeft? Dan helpen wij jou bij het neerzetten van een high-performing team. Bureau 2Join werkt alleen met high-level professionals die bewust kiezen voor een bepaalde expertise. Waarom? Omdat zij er blij van worden, er energie van krijgen en er gewoonweg in uitblinken.

Wil jij jouw bedrijfsvoering of projecten delegeren aan een Online Business Manager dan helpen wij jou graag met het zoeken naar jouw rechterhand. Iemand die op strategisch niveau met je meedenkt, maar ook de meest complexe projecten coördineert. Zij maakt een kraakhelder business plan, zodat je precies weet waar jouw prioriteiten liggen. De Online Business Manager delegeert de taken naar de professionals, zodat jij je volledig kunt focussen op groei!

 

“The strength of the team is each individual member.

The strength of each member is the team.”

Kolbe test

Bureau 2Join bouwt jouw team met een optimale mix van talenten voor een betere prestatie. Hierbij maken wij gebruik van de Kolbe test. De Kolbe test is een model dat kijkt naar iemands kwaliteiten in plaats van de verbeterpunten en geeft een goed inzicht hoe iemand werkt. Iedereen heeft bepaalde talenten. Als je deze inzet, blijf je bij jezelf, haal je het beste uit jezelf en voel je je gelukkiger. Je creëert een team om je heen dat elkaar begrijpt, makkelijk met elkaar communiceert en niet in elkaars vaarwater zit. Ze begrijpen namelijk hoe iemand werkt en denkt. Dit gunnen wij jou. Maar dit gunnen we ook jouw team. Daarnaast verbetert de teamsynergie hierdoor aanzienlijk.

Mix van talenten

Bureau 2Join bestaat uit een team van 3 Online Business Managers en 13 zelfstandig online professionals. Stuk voor stuk enthousiaste, ambitieuze dames met elk haar eigen specialiteit en expertise.

De ene professional is een echte ‘regeltante’, de ander weet alles van mailboxbeheer, social media, e-mailmarketing, websitebeheer en -bouw, structureren en systematiseren of van webinars.

Samen met een online business manager werken aan de groei van jouw bedrijf

Wil je zelf je team niet managen of zoek je een sparringpartner, dan is samenwerking met een Online Business Manager dé oplossing. Zij is jouw rechterhand, dé persoon die strategisch en operationeel meedenkt, de manager die jouw team aanstuurt en degene die zorgt dat jouw deadlines gehaald worden.

zet de eerste stap

Wil jij jouw dagelijkse operatie, of een deel ervan, uit handen geven aan een high-level professional? Of heb je behoefte aan een Online Business Manager die jouw team aanstuurt, je planning maakt en monitort, en/of je accountable houdt?

Kies voor een betere balans tussen privé en werk en ga voor een manier van ondernemen die zorgt voor minder stress en meer grip.
Heb het lef om te investeren in een professional met een expertise en/of een Online Business Manager. En bouw stap voor stap aan jouw high-performing team.

Toen de stichting op zoek was naar iemand die van ons lesmateriaal een mooie vormgeving wilde maken kwam ik al snel bij Bureau 2Join uit. Het bleek al gauw dat Nicole een heel leger aan experts had. Als er “iets” gebeuren moet, neem ik contact op met haar en koppelt Nicole ons aan een expert. Inmiddels werken wij met een vast team van Bureau 2Join. Op die manier kunnen wij als stichting groeien en sneller resultaten halen in een korte tijd.

Het is een feestje om met Nicole en haar team samen te werken. Nicole denkt vooruit en brengt structuur aan. Er staan nog mooie dingen te gebeuren voor stichting Day for Change en Ondernemende Helden. Ons intern team bestaat uit 7 regiocoördinatoren en gastdocenten. Nu beschikken wij ook over het Bureau 2Join team en dat voelt geweldig!

Karin, Projectleidster Day for Change en Ondernemende Helden

Nicole, en haar team Bureau 2Join, heb ik net voor zomer 2017 benaderd en gevraagd of ze mij willen helpen mijn onderneming te laten groeien. Ik had geen betere keuze kunnen maken! Naast alle praktische ondersteuning rondom email-marketing, Facebook-advertenties, website-inrichting en noem maar op, helpt Nicole me vooral bij mijn focus bewaren. En dat is iets wat ik simpelweg in mijn eentje niet voor elkaar krijg.

Mede hierdoor is mijn zichtbaarheid toegenomen, en kan ik steeds beter manifesteren wat ik heel graag neer wil zetten.

Nicole is een fantastische vrouw, met veel humor en een groot (ondernemers)hart. Haar team bestaat uit leuke kundige mensen, die allemaal hun expertise met veel liefde en plezier delen.

MARGO, KIEKEBOE KOMMUNIKATIE

Ik had niet gedacht dat mij zoveel uit handen genomen kon worden. Hoe relaxed om Sharon bij ons team te hebben die alles vanuit een helikopterview bekijkt, structuur aanbrengt, waar nodig op de rem trapt en ons bij de les houdt. Heerlijk om niet meer zelf alles operationeel te hoeven doen maar me lekker bezig houden met datgene waar ik het meest blij van word. Ik zou niet meer anders willen!

DEBBIE, LOÏS LEE