Online & Offline events

Al jouw –online en offline- events van A tot Z geregeld

Events zijn belangrijke middelen om je klanten of relaties te binden en te boeien. Of het nu gaat om een webinar waarin je je kennis deelt of een exclusieve klantendag met sjiek diner. Maar het organiseren van een –offline of online- evenement vereist specifieke kennis, ervaring en contacten. Ben jij niet goed thuis in evenementenland of kun je je tijd wel beter gebruiken? Laat ons het dan doen!

Webinar

Een webinar is een zeer geschikte manier om jezelf, je producten of diensten aan te bieden en te verkopen. Een webinar vergroot het vertrouwen in jou als merk, is een podium om je kennis en kunde te laten zien, helpt je met het genereren van nieuwe leads en versterkt de band met je klanten.

Het organiseren van een webinar vraagt echter wel wat (technische) kennis en voorbereiding. Je relaties moeten op de hoogte zijn van het webinar, op het juiste moment inloggen en natuurlijk moet de techniek je op het moment suprême niet in de steek laten. Wij verzorgen alle randvoorwaarden rondom je webinar, zodat jij je volledig kunt focussen op de inhoud.

VIP dagen

Offline evenementen zijn er in allerlei soorten en maten. Een verwen-uitje met je beste klanten, een exclusieve bijeenkomst met high key spreker als onderdeel van een opleiding of een klantenpanel bijvoorbeeld.

Ook online trainingen zijn tegenwoordig vaak een mix van online content en offline bijeenkomsten. Programma’s worden afgesloten met een offline samenkomdag, tijdens een online programma wordt een VIP dag gehouden of als afsluiting van een online training is er een feestje. Deze bijeenkomsten staan in het teken van kennisdelen, netwerken en creëren van binding. Al deze bijeenkomsten kunnen wij voor jou verzorgen.

 

Trainingen en workshop

Een offline (trainings)bijeenkomst is een goede manier om:

  • kennis te verankeren
  • jouw expertstatus te vergroten
  • jezelf en je bedrijf te laten zien
  • nuttige contacten op te doen, relaties te versterken

Geef jij, eenmalig of periodiek, trainingen of cursussen, dan komt daar veel meer bij kijken dan het samenstellen van je lesprogramma. Denk alleen maar aan het regelen van de locatie, de catering, flipover, beamer en natuurlijk je presentatie. Gelukkig hoef je dat niet allemaal zelf te doen. Als jij je lesprogramma op orde hebt, verzorgen wij de rest.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Het organiseren van een –offline of online- evenement vereist specifieke kennis, ervaring en contacten.
Ben jij niet goed thuis in evenementenland of kun je je tijd wel beter gebruiken?
Laat ons het dan doen! Neem direct even contact op, we horen graag van je!