Ik help je uit de droom!

Succesvol ondernemen is geen sprintje, maar een marathon.

Jouw business laten groeien kost namelijk tijd, maar ook energie en doorzettingsvermogen.

Ik weet …

… Dat je online berichten ziet langskomen waarin wordt gedeeld hoe iemand in korte tijd tonnen, of misschien wel miljoenen ging verdienen.

… Dat je coach / trainer je heeft beloofd dat als je de ’10 stappen naar groei, omzet of winst’ volgt, jouw bedrijf gaat groeien.

… Dat je al je tijd steekt in jouw bedrijf. Ook ‘s avonds en in de weekenden werkt en hierdoor weinig tijd hebt voor thuis of voor jezelf.

… Dat je misschien dacht: “dat doe ik wel ff”. En nu, na maanden keihard werken, blijven de tonnen uit. Je bent moe, je verliest focus en je droom spat letterlijk uit elkaar.

Groeien met je bedrijf blijkt meer tijd te kosten dan je dacht. Duurt langer dan beloofd.

Realiseer je goed … succes kost tijd. Waarschijnlijk meer tijd dan je zou willen.

 

Het kost TIJD om een stevig fundament van je bedrijf neer te zetten

Het is belangrijk om alle terugkerende taken te automatiseren en processen zoveel mogelijk te systematiseren. Als je bedrijf effectief is ingericht, draait op de automatisch piloot, dan heb je weer tijd voor belangrijke zaken.

 

Het kost TIJD om een ​​solide strategie op te stellen

En nog meer tijd om de strategie uit te proberen, aan te passen en te verbeteren. Neem deze tijd. Het is namelijk super belangrijk om aan een strategie vast te houden ook al levert het in eerste instantie te weinig op. Ga de strategie niet direct wijzigen. Consistentie is namelijk belangrijk.

 

Het kost TIJD om een (virtueel) team te bouwen

De juiste teamleden vinden, een team vormen, ontwikkelen, begeleiden en verbeteren kost tijd. Wil je een geolied team dan is een stevig gemeenschappelijk doel, een duidelijke rolverdeling en een echte leider van groot belang. Daarnaast moeten de relaties op de werkvloer stevig in elkaar zitten en moet de communicatie uitstekend zijn.

 

Het kost TIJD om niet alleen goed, maar juist geweldig werk te doen voor jouw klanten

Een blije en tevreden klant is het meest waardevolle element dat jouw bedrijf kan bieden. Waarom? Het houdt in dat je je klant beter hebt geholpen dan je klant van tevoren had verwacht. En da’s dus heel fijn voor je klant! En voor jou! Een blije klant praat namelijk eerder over jou en je bedrijf en beveelt je eerder aan dan een klant die niet meer dan tevreden is.

Succes is dus geen sprintje.

Succes is een marathon waarbij jouw dagelijkse inzet nodig is.

Succes vraagt om toewijding, doorzettingsvermogen, leiderschap, commitment, focus en een lange adem.

Elke dag weer.

En ik geloof erin dat als jij elke dag met focus werkt aan de groei van jouw bedrijf, het succes komt. Stap voor stap.

WIL JIJ GROEIEN MET JE BEDRIJF?
Elke verandering begint met een eerste stap. Meld je nu aan voor een kosteloze strategiesessie, waarin je inzicht krijgt in het verbeterpotentieel van jouw bedrijf. Je vult een uitgebreide vragenlijst in en je hebt een strategiegesprek met één van de Online Business Managers. In dit gesprek krijg je helder waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat er in de weg staat om je doelstellingen te bereiken. Geïnteresseerd? Vraag ‘m dan hier aan.