Download hier het werkboek met
de 5 stappen naar een
onvergelijkbaar onlineprogramma

Ben jij een ambitieuze, vrouwelijke ondernemer met een missie die groots droomt, en op zoek is naar meer impact, vrijheid en voldoening?

 

Wil je meer mensen helpen zonder meer uren te werken en afhankelijk te zijn van één inkomstenstroom?


Dan is het tijd om een onlineprogramma te ontwikkelen en te groeien met je bedrijf!

Maar weet je niet waar je moet beginnen en ben je bang dat het te ingewikkeld is?

Geen zorgen!

In mijn werkboek laat ik je stap voor stap zien hoe je jouw eigen onlineprogramma kunt ontwikkelen. Je (her)ontdekt je droom, doet onderzoek naar je ideale klant, maakt een ontwerp, schrijft de content en kiest de juiste vorm. En het mooiste van alles: je draait een pilot om je onlineprogramma te testen en te optimaliseren!

Met mijn werkboek zet je de eerste stap naar een succesvol online bedrijf en verdienmodel waarmee je flink kunt opschalen.

Nicole van Zetten

Nicole van Zetten
van Bureau 2Join

Online business strateeg, zakelijke doorpakker, aanjager & jouw grootste fan

Ik ben Nicole van Zetten, eigenaar van Bureau 2Join, online business strateeg, zakelijke doorpakker, een aanjager en de grootste fan van mijn klanten.

De laatste 7 jaar doe ik dit niet alleen. Nee, ik werk samen met een club van ambitieuze en enthousiaste professionals met een passie voor hun eigen expertise én online ondernemen.

Samen hebben we tig jaar ervaring. De ene als merk- en marketingstrateeg, de andere als copywriter, leerexpert, content creator, advertising expert, technisch professional, videograaf of vormgever.

Met z’n allen zijn wij ervan overtuigd dat je alleen een financieel gezond (online) bedrijf kunt runnen, meer impact kunt maken, en meer voldoening zult ervaren met een strategie passend bij jou, professionals die 100% kwaliteit leveren en een identiteit die meegroeit met de groei van jouw bedrijf.

Met groeitrajecten passend bij jouw ambities tillen we samen jouw bedrijf binnen enkele maanden naar het gewenste niveau.

Grijp NU  je kans

en maak jouw droom werkelijkheid!

 

roadmap

Download hier het werkboek met
de 5 stappen naar een
onvergelijkbaar onlineprogramma